RÉSZLETEK

INDULÁS: 2023.07.28. (péntek), Veresegyház
ÉRKEZÉS: 2023.08.01. v. 02. (kedd, v. szerda), Balaton | onnan vonattal, vagy busszal haza

TERVEK: a fő gerincet a Budapest-Balaton kerékpárút adja, vagyis legnagyobb részt védett, kis forgalmú úton haladunk. Veresegyház-Balaton táv bő 200 km, kitérőkkel, KAFA elemekkel se sokkal több. Felpakolt biviklikkel, igazi vándorként, csapatban gondolkodva. Idén is tervezünk hosszú napot, sátras szállást, közös főzést, sok játékot, őszinte beszélgetést. Visszatérően leszünk víz mellett, vagyis alapvetően nem lesz nehéz terep és sokat tudunk fürödni, főleg, ha nagyon meleg lesz. Felszerelés lista: később, de ha beszerzéshez kell támpont, akkor menj egy korábbi tour túraleírásához.

KÖLTSÉGEK: igyekszünk a régi szokásunk szerint tartani, hogy az önköltségi ár környékén, illetve alatta maradunk. Most kevés szállítás lesz, így az inflációval együtt is, remélhetőleg nem lesz drágább, mint tavaly (részletek később).

JELENTKEZÉS: eme ŰRLAP kitöltésével, egy szülői megerősítéssel (e-mail) és 8.000,- Ft előleg leadásával. A létszám korlátos; aki időben jelentkezik, az (a visszaigazolás után) biztosan befér a keretbe.

FŐSZERVEZŐK, KÍSÉRŐK: Hollai Gábor (hollai.gabor@verka.hu) és Veress Enéh (veress.eneh@verka.hu)

PLUSZ TERVEK: idén megpróbáljuk az 5 napos tekerést további lehetőségekkel kiegészíteni. 
  - előtte: 2 nap vitorlás tanulás, kalandozás még tavasszal;
  - utána: 2 napos balatonkerülés, őszzel, biciklivel.